Warning: file_get_contents(https://alt.emakina.com/api/v2/snippet/navbar2.json?audiencecode=CUST): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /app/www/wp-content/themes/emakina2013/functions.php on line 207
September 4, 2009

Emakina.NL ontwikkelt iPhone app voor OLA Tussendoortjesvergelijker

Posted by

Brice Le Blévennec

Eind augustus is de iPhone applicatie voor de OLA Tussendoortjesvergelijker gelanceerd. De mobiele tool is gratis te downloaden in de App Store van Apple. De Tussendoortjesvergelijker laat op overzichtelijke wijze zien hoe het precies zit met de calorieën in ijs en andere tussendoortjes. Handig voor onderweg of als je bijvoorbeeld voor het schap in de supermarkt staat.

De reacties van gebruikers zijn positief en de app bereikte in haar eerste week de 20e plaats in de iPhone app Top 50. Het is de meest gedownloade gratis iPhone app in de Gezondheid en Fitness-categorie. De lancering maakt onderdeel uit van de OLA Tussendoortjesvergelijker campagne die werd ontwikkeld door Being There. Emakina.NL is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de iPhone app en deed dit in opdracht van The Gardeners.

Comments are closed.