Warning: file_get_contents(https://alt.emakina.com/api/v2/snippet/navbar2.json?audiencecode=CUST): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /app/www/wp-content/themes/emakina2013/functions.php on line 207
December 17, 2009

Online Vrouwenplatform Yunomi.be verkiest ‘Yunomi Vrouw van het Jaar`

Posted by

Brice Le Blévennec

Bezoekers van het interactieve online platform Yunomi kunnen tot zondag 27 december op Yunomi.be stemmen op de ‘Yunomi Vrouw van het Jaar’. Hiervoor zijn zowel in het Nederlandstalige als in het Franstalige deel van het land 10 vrouwen genomineerd die andere vrouwen met hun verhaal hebben geïnspireerd in de dagelijkse Yunomi rubriek ‘Vrouw van de Dag’.

In deze rubriek komen elke dag vrouwen aan het woord met verhalen over hun eigen leven waarin bezoekers van de site zich kunnen herkennen of door laten inspireren. Midden januari 2010 maakt Yunomi de winnaressen bekend. Zij ontvangen naast de titel ‘Yunomi Vrouw van het Jaar’ ook een award en een verwenpakket.

Yunomi.be biedt vrouwen een podium om hun eigen verhalen te delen of te reageren op die van anderen. sinds de start in juni van het Benelux platform Yunomi hebben meer dan 2 miljoen vrouwen het nieuwe platform bezocht en zijn er meer dan 750.000 reacties en artikelen geplaatst.

yunominl

Comments are closed.