January 15, 2010

Dani Smith verkozen tot ‘Yunomi Vrouw van het Jaar’

Posted by

Gabri

Yunomi vrouw van het jaar

De bezoekers van het door Emakina.NL ontwikkelde platform Yunomi hebben Dani Smith (29 jaar) uit Zwolle uitgeroepen tot ‘Vrouw van het Jaar’. Volgens de vrouwen is het persoonlijke verhaal van de mantelzorgster het meest aansprekend en inspirerend. Uit de tien genomineerde vrouwen voor deze verkiezing vond bijna een kwart van de leden (23%) haar verhaal het meest bijzonder. De winnares ontvangt de ‘Yunomi Vrouw van het Jaar’ award en een verwenpakket ter waarde van 500 euro.

Positief in het leven
Met haar verhaal wilde Dani Smith andere vrouwen laten delen in haar ervaringen en hen inspireren. Dani combineert haar werk als senior medewerkster klantenservice al ruim 10 jaar met de mantelzorg voor haar moeder.  Ze is trots op haar moeder omdat zij ondanks tegenslagen positief tegen het leven aan blijft kijken. Dit heeft Dani zelf geïnspireerd in haar leven.

Herkenbaar & inspirerend
“Het verhaal van Dani is uit het leven gegrepen en waarschijnlijk voor velen herkenbaar. Dit is ongetwijfeld de reden geweest dat zij door onze bezoekers tot ‘Yunomi Vrouw van het Jaar’ is verkozen. Wij geloven dat elke vrouw een verhaal heeft en hopen dan ook, door deze verkiezing te organiseren, andere vrouwen te stimuleren om hun verhaal te delen en zo op hun beurt anderen te inspireren”, aldus Ivonne Boumeester, Manager Consumer Relationships Unilever Benelux.

Media aandacht
Verschillende media hebben aandacht geschonken aan de Yunomi verkiezing. Zo deed Hart van Nederland verslag van de feestelijke uitreiking bij de winnares thuis. In het item zijn Dani Smith en Ivonne Boumeester aan het woord. Bekijk het filmpje (start rond 12:30).

De verkiezing
Bezoekers van het interactieve online platform Yunomi konden van 14 tot 27 december stemmen op de ‘Yunomi Vrouw van het Jaar’. Hiervoor werden tien vrouwen genomineerd die de afgelopen maanden deelnamen aan de dagelijkse Yunomi rubriek ‘Vrouw van de Dag’. In deze rubriek komen vrouwen aan het woord met verhalen over hun eigen leven waarin bezoekers van www.yunomi.nl zich kunnen herkennen of door laten inspireren.

Lees het persoonlijke verhaal van Dani Smith.

Comments are closed.