June 22, 2010

Presentatie IAM’10: Social Media is Social Business

Posted by

Gabri

In een overvolle zaal werd door Paul de Gooijer de Social Media balans opgemaakt, en de Social Business van morgen gedefinieerd. Want Social Media is hot! Consumenten, leden en burgers willen meebeslissen. Ze willen dat bedrijven en organisaties luisteren. Ze willen meepraten over de producten en diensten. Ze willen altijd persoonlijke service. Ze willen dat we ze nooit vergeten. Niet voor een uur en niet voor 10 jaar. Merken, bedrijven en organisaties worden gedwongen hierop te reageren, soms gehaast, soms onvoorzichtig, een enkeling verstandig. De eerste balans wordt opgemaakt. Wat draagt Social Media bij aan je merk? Wat levert het op voor je business? Wat voor bedrijf moet je zijn of worden om de komende jaren succesvol te blijven? Gebaseerd op onze jarenlange ervaring en succesvolle projecten voor bijvoorbeeld Unilever, ANWB, KLM en vele anderen maakten we samen de balans op en definieerden we de Social Business van morgen. Heb je iets gemist? Absoluut! Bekijk de presentatie Social Media is Social Business

Comments are closed.