Warning: file_get_contents(https://alt.emakina.com/api/v2/snippet/navbar2.json?audiencecode=CUST): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /app/www/wp-content/themes/emakina2013/functions.php on line 207
September 3, 2010

Hago nummer één website in schoonmaakbranche

Posted by

Gabri

De door Emakina.NL ontwikkelde brandsite voor schoonmaakconcern Hago is door de schoonmaak- branche uitgeroepen tot beste website. Het onderzoek is gedaan onder facility managers die zich online oriënteren naar een schoonmaakbedrijf. Hago dankt de eerste positie in de ranglijst vooral aan de goede vindbaarheid van de website. Hago.nl wordt door 57,5% van de respondenten gevonden, en is daarmee met afstand de best vindbare website van de branche. De website maakt vervolgens een goede eerste indruk; ruim 91% van de bezoekers vindt het de moeite waard om na het bekijken van de hoofdpagina verder te klikken. 10% van de respondenten wijst Hago.nl uiteindelijk aan als favoriete website.

Comments are closed.