January 18, 2011

Emakina.NL is trots op het partnership met Stichting ‘Weet Wat Je Besteedt’

Posted by

Gabri

De Stichting Weet Wat Je Besteedt (WWJB) heeft na een pitch Emakina.NL als partner gekozen om een platform te ontwikkelen voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. Het doel van de online community is het creëren van meer bewustzijn ten aanzien van financiële zaken binnen de doelgroep.

Naast het online platform voor jongeren zullen ook design, naamgeving en het opzetten van een strategie tot het takenpakket van Emakina.NL behoren. Het platform zal in nauwe samenwerking met haar strategische partner Ballsmedia tot stand komen. Het door Ballsmedia ontwikkelde Communityframework.net™, dat draait op de laatste Microsoft.net en Windows Azure technologie, zal als basis dienen voor dit platform. Om de community zo goed mogelijk te laten werken in het helpen van jongeren met het leren omgaan met geld zal co-creatie met jongeren een belangrijk element zijn in ontwerp en werking van het platform.

Emakina.NL is zeer verheugd Stichting Weet Wat Je Besteedt toe te kunnen voegen aan haar portefeuille en dit platform te kunnen gaan realiseren. Raymon de Kruijff, Managing Director van Emakina.NL:
“Onze kennis en ervaring op het gebied van Consumer Intelligence Activation komt tot zijn recht bij de projecten die we voor WWJB gaan uitvoeren. Daarnaast voelt het goed om op deze manier ook onze bijdrage te leveren aan een stukje sociale bewustwording, in dit geval bij jongeren.”

De Stichting Weet Wat Je Besteedt ziet in Emakina.NL een gedegen partner. Thea Hazel-Stals, Directeur Stichting Weet Wat je Besteedt reageert:
“Onze huidige minisite op MSN blijkt zeer populair. Met maar liefst 150.000 unieke bezoekers per maand weten we de juiste toon bij jongeren te raken. We hebben er het volste vertrouwen in dat we met Emakina en BallsMedia goede partners hebben om onze online aanwezigheid uit te bouwen naar een succesvolle interactieve aanpak om jongeren te helpen met hun financiële zelfredzaamheid.”

Ook Microsoft is zeer tevreden met de samenwerking. Michel N’guettia, Server Business Group Lead, laat weten:
“Wij zijn erg blij dat Emakina, met haar partner Ballsmedia, kiest voor Windows Azure als landingsplatforms voor de nieuwe community portal. Windows Azure is een uiterst schaalbaar platform en zeer geschikt voor het snel ontwikkelen en hosting van high volume websites.”

Comments are closed.