Warning: file_get_contents(https://alt.emakina.com/api/v2/snippet/navbar2.json?audiencecode=CUST): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /app/www/wp-content/themes/emakina2013/functions.php on line 207
August 25, 2011

Emakina.NL joins the war!

Posted by

Brice Le Blévennec

Na een tijd van hard werken, is er ook altijd een tijd van hard chillen. En hier bij Emakina.NL mogen we dat heeeeel soms wel eens doen…uiteraard als ons werk af is…(de baas leest mee 😉 ) 

S.M.W.P.i.W
Op het internet waren we al talloze prachtige plaatjes tegengekomen van de Post-it wars en daar werden we eigenlijk heel blij van. Onze collega’s in Brussel hebben een poging gedaan om de eerste golf te ontketenen. We konden NATUURLIJK niet achterblijven en zijn hard aan de slag gegaan. Dus met frisse moed, de Post-its in de hand, de koppen vol ideeën en high van de Smarties zijn we begonnen aan onze eigen S.M.W.P.i.W, oftewel Super Mario World Post-it War. Van het resultaat werden wij in ieder geval ontzettend happy! We hopen jullie ook!

 

 

En mocht je voorbij rijden/lopen/fietsen/wandelen/Segwayen op de Boompjes, kijk even omhoog en laat je verrassen. Trouwens…we hebben nog wat lege ramen en Post-its over, dus heb je nog leuke plaatjes die je op onze ramen wilt zien? Laat je horen of kom anders gewoon gezellig meeplakken!

Comments are closed.