Warning: file_get_contents(https://alt.emakina.com/api/v2/snippet/navbar2.json?audiencecode=CUST): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /app/www/wp-content/themes/emakina2013/functions.php on line 207
September 27, 2011

Emakina.NL creëert nieuwe ‘hangplek’ voor jongeren

Posted by

Leon

We kregen van stichting Weet Wat je Besteedt de kans om een nieuw platform te creëren voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar. Het doel van dit platform is om ze te activeren en meer bewustzijn te kweken ten aanzien van financiële zaken en zo voor een gedragsverandering te zorgen. Wij gingen aan de slag en… Edgie was born!

Co-creatie met jongeren

Het platform is gelanceerd met een contest voor het realiseren van de unieke crowdsourced film Edgie The Movie. Een groot project waarin de jongeren zelf meespelen en helpen realiseren. Dit is kenmerkend voor Edgie, want op de site draait het allemaal om de bijdrage van jongeren. Van zelf artikelen schrijven, delen van tips met anderen, tot vragen stellen aan de online geldcoach. It’s all about them!

With a little help from our friends

Edgie is hét perfecte voorbeeld waaruit blijkt dat samenwerken tot een mooi resultaat leidt. Samen met onze strategische partner Ballsmedia en zusterbureau Design is Dead uit Antwerpen zijn we tot een resultaat gekomen waar we retetrots op zijn! (Pardon our French). Edgie gebruikt de cloudhosting van Windows Azure, een uiterst schaalbare hosting oplossing,  zeer geschikt voor high volume websites met piek momenten.

Met Edgie richten we ons op een voor ons nieuwe doelgroep, jongeren en daar worden wij superblij van. Neem anders zelf ook eens een kijkje op www.edgie.nl!

 

 

Comments are closed.